Στους επόμενους μεγάλους στόχους η αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

Στους επόμενους μεγάλους στόχους η αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

Η αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, στη Σούδα, αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Βασίλη Διγαλάκη για την επόμενη τετραετία, όπως επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ κατά την επίσκεψή του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Ο κ. Διγαλάκης συναντήθηκε με στελέχη του Λιμενικού Σώματος και συζήτησε μαζί τους μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν, μεταξύ των οποίων η στελέχωση των υπηρεσιών με προσωπικό, στο πλαίσιο της κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων, το κτιριακό ζήτημα, την ανάγκη αναβάθμισης της κατηγορίας συγκεκριμένων Λιμενικών Αρχών των Χανίων, καθώς και μισθολογικά θέματα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Δημήτρη Βιριράκη, ο κ. Διγαλάκης ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα αυτό και τόνισε ότι με την ανακαίνιση του ισογείου, την επικείμενη ανακαίνιση του ορόφου του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται τώρα το Λιμεναρχείο στη Σούδα, αλλά και τη διάθεση χώρου στον νέο Σταθμό Επιβατών ο οποίος πρόκειται να κατασκευαστεί στο λιμάνι της Σούδας, αναμένεται να βελτιωθούν σημαντικά οι συνθήκες.

Ειδική αναφορά έγινε στο θέμα της υγειονομικής περίθαλψης των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, με τον κ. Διγαλάκη να σημειώνει με έμφαση ότι ένας από τους βασικούς του στόχους την επόμενη τετραετία, εφόσον οι πολίτες των Χανίων ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, είναι η αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, στη Σούδα, τονίζοντας πως είναι ξεκάθαρο ότι αυτό απαιτεί η συγκέντρωση πολλών στρατιωτικών μονάδων και σημαντικού αριθμού γυναικών και ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.