Στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα αποφασίζει για το μέλλον της

Στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα αποφασίζει για το μέλλον της

Στις εκλογές του Μαΐου ο ελληνικός λαός εξέφρασε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη βούλησή του η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά, επιβραβεύοντας τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής του για την τετραετία 2019-2023. Ήταν μια επιβράβευση, αλλά και ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα να προχωρήσουμε τολμηρά και σταθερά στον δρόμο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, των μεγάλων αλλαγών για την πατρίδα μας. Ταυτόχρονα, οι εκλογές αυτές έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση σε αυτούς που επένδυσαν στο ψέμα, στον διχασμό, στις κρυφές ατζέντες, στα ακοστολόγητα προγράμματα και στις πολιτικές και χρονικές συγκυρίες.

Περισσότερα

Συνέντευξη Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Μικρόφωνο για δύο» με τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023.

100% ψέματα για 1% παραπάνω

100% ψέματα για 1% παραπάνω

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί αφίσες που συγκρίνουν, ανά την επικράτεια, υποψηφίους του ΚΚΕ με υποψηφίους άλλων κομμάτων. Στο πλαίσιο αυτής της “εκστρατείας” δεν λείπουν και τα Χανιά, καθώς κυκλοφόρησε αφίσα με φωτογραφία μου, η οποία αντιπαραθέτει το έργο μου ως Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης και ως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με κάποιες θέσεις υποψηφίου του ΚΚΕ.

Περισσότερα

Ο Βασίλης Διγαλάκης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Χανίων σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Γιώργο Σταθάκη και Παντελή Πετσετάκη και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολίζου, στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Χανίων, σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης, Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης Διγαλάκης στην εκπομπή «Φέρε Καφέ» με Παντελή Γιαΐτση και Δημήτρη Σκουλούδη

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ» με τους δημοσιογράφους Παντελή Γιαΐτση και Δημήτρη Σκουλούδη, Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.

Σε 15 ημέρες αποφασίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα

Σε 15 ημέρες αποφασίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου, για όποιον διαβάζει αντικειμενικά το αποτέλεσμα, ανέδειξαν την ισχυρή βούληση του ελληνικού λαού η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό έργο με μια ισχυρή κυβέρνηση, για ένα κράτος ισχυρό, με κοινωνικό πρόσωπο, δίκαιο και παραγωγικό.

Περισσότερα

Στη Δ.ΥΠ.Α. Χανίων ο Βασίλης Διγαλάκης

Στη Δ.ΥΠ.Α. Χανίων ο Βασίλης Διγαλάκης

Ζητήματα που αφορούν την εύρεση εργασίας στα Χανιά, τη στήριξη των ανέργων καθώς και την εφαρμογή του νόμου 4921/2022 («Δουλειές ξανά») είχε την ευκαιρία να συζητήσει σήμερα ο Βασίλης Διγαλάκης κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης 2 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α., πρώην Ο.Α.Ε.Δ.).

Περισσότερα

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ»

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ» με τον δημοσιογράφο Παντελή Γιαΐτση, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.