Συνέντευξη Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Μικρόφωνο για δύο» με τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης Διγαλάκης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Χανίων σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Γιώργο Σταθάκη και Παντελή Πετσετάκη και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολίζου, στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Χανίων, σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης, Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης Διγαλάκης στην εκπομπή «Φέρε Καφέ» με Παντελή Γιαΐτση και Δημήτρη Σκουλούδη

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ» με τους δημοσιογράφους Παντελή Γιαΐτση και Δημήτρη Σκουλούδη, Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ»

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ» με τον δημοσιογράφο Παντελή Γιαΐτση, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Συνέντευξη Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης, στην εκπομπή «Μικρόφωνο για δύο»

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Μικρόφωνο για δύο» με τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη, Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ»

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή «Φέρε Καφέ» με τους δημοσιογράφους Παντελή Γιαΐτση και Δημήτρη Σκουλούδη, Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.