Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή “Μικρόφωνο για δύο” και τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Συνέντευξη Β. Διγαλάκη στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης για τον εκσυγχρονισμό της μουσειακής πολιτικής

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή “Μικρόφωνο για δύο” με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κονσολάκη, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2023. Συζητούν για τον νόμο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τον εκσυγχρονισμό της μουσειακής πολιτικής.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή “Μικρόφωνο για δύο” με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κονσολάκη, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή “Μικρόφωνο για δύο” και τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Γαύδος FM για την ίδρυση Πειραματικού Λυκείου στα Χανιά

Συνέντευξη για την πρόταση ίδρυσης νέου Πειραματικού Λυκείου στα Χανιά του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Γαύδος FM και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γερακάκη, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022.

Συνέντευξη στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης για την ίδρυση Πειραματικού Λυκείου στα Χανιά

Συνέντευξη για την πρόταση ίδρυσης νέου Πειραματικού Λυκείου στα Χανιά του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM και τον δημοσιογράφο Μανώλη Κονσολάκη, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022.

Συνέντευξη για το «ραντάρ προσέγγισης» του Αεροδρομίου Χανίων στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη για το σύστημα διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας («ραντάρ προσέγγισης») του Αεροδρομίου Χανίων του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM και τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργακάκη, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο Γαύδος fm 88.8

Ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης συζητά με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γερακάκη του Γαύδος fm 88.8 σχετικά με επίκαιρη ερώτησή του που αφορά την λειτουργική υποβάθμιση 4 δημοτικών σχολείων του νομού Χανίων, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022.