Συνέντευξη στο ραδιόφωνο Γαύδος fm 88.8 για την “ενδεχόμενη” συγχώνευση τμημάτων σε σχολεία

Ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης συζητά με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γερακάκη του Γαύδος fm 88.8 για την “ενδεχόμενη” συγχώνευση τμημάτων σε σχολεία των Χανίων, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM,
στην εκπομπή “Μικρόφωνο για δύο” και τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Συζήτηση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στο ραδιόφωνο Γαύδος 88.8 FM, 11/10/2021

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης στο ραδιόφωνο του Γαύδος 88.8 FM και την εκπομπή “Πλήρες Πρωινό” με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουρκουλό για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο Γαύδος fm 88.8 για την αύξηση της χωρητικότητας στο αεροδρόμιο των Χανίων

Ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης συζητά με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γερακάκη του Γαύδος fm 88.8 για την αύξηση της χωρητικότητας στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.

Παραπληροφόρηση και Ψευδείς Ειδήσεις (fake news), συζήτηση στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Έτσι κι αλλιώς»

Ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης συζητά με την δημοσιογράφο Ιωάννα Νιαώτη για την Παραπληροφόρηση και τις Ψευδείς Ειδήσεις (fake news) στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Έτσι κι αλλιώς», Σαββάτο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ για την Συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα “Ο ρόλος της Παιδείας στα fake news”

Ο βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης μιλάει για την Ειδική Συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία Θα συζητηθεί ο ρόλος της παιδείας στην παραπληροφόρηση, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με τη δημοσιογράφο Έλενα Παπαδημητρίου.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή “Μικρόφωνο για δύο” και τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη, Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης 97.1 FM, στην εκπομπή “Μικρόφωνο για δύο” και τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη.