Βασίλης Διγαλάκης: Η αλήθεια για τα κτήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης στον λόφο Καστέλι

Τα πραγματικά δεδομένα αναφορικά με το ζήτημα της αξιοποίησης των κτηρίων του Πολυτεχνείου Κρήτης στον λόφο Καστέλι, διαδικασία που ξεκίνησε επί της πρυτανείας του (2013 – 2017) και συνεχίζεται με αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Ιδρύματος μέχρι και σήμερα παρουσίασε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουρκουλό (εκπομπή “στο Επίκεντρο”).

Περισσότερα

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί”

Πέμπτη 27 Αυγούστου, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” με τους Παναγιώτη Στάθη, Γιώργο Γρηγοριάδη και Χρύσα Φώσκολου.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Συνδέσεις”

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Συνδέσεις” με τους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου, Κώστα Παπαχλιμίντζο, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020.

Συνέντευξη στην ενημερωτική εκπομπή “Open Ελλάδα”, της τηλεόρασης Open

Κυριακή 23 Αυγούστου, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης στην ενημερωτική εκπομπή “Open Ελλάδα”, της τηλεόρασης Open, με τους Αλεξία Τασούλη και τον Σπύρο Δημητρέλη.

Συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης

Η επαναλειτουργία σχολείων και πανεπιστημίων και ο τρόπος διεξαγωγής της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου στο επίκεντρο της χθεσινοβραδινής συνέντευξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης.

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την ενημερωτική εκπομπή ONline

Πέμπτη 20/08, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στην
ενημερωτική εκπομπή ONline με την Έλενα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Ευγενίδη.