Συνέντευξη στο TV CRETA, για την διασύνδεση της ερευνητικής κοινότητας με την οικονομία

Ο βουλευτής Χανίων ΝΔ και πρόεδρος της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής Βασίλης Διγαλάκης στην Τηλεόραση Creta και την εκπομπή της Αντιγόνης Ανδρεάκη “LIVE με την Αντιγόνη”, μιλάει για τις συνεδριάσεις της επιτροπής σχετικά με την διασύνδεση της ερευνητικής κοινότητας με την οικονομία.

Πρόταση για ίδρυση Πρότυπου Λυκείου Χανίων συνεργαζόμενου με το Πολυτεχνείο Κρήτης

Απόσπασμα από τις ειδήσεις της ΝΕΑΣ Τηλεόρασης Κρήτης σχετικά με την πρόταση για ίδρυση Πρότυπου Λυκείου Χανίων συνεργαζόμενου με το Πολυτεχνείο Κρήτης του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη, Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουρκουλό, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Συνέντευξη στην τηλεόραση TV CRETA και στην εκπομπή “Live με την Αντιγόνη”

Συνέντευξη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Βασίλη Διγαλάκη στην τηλεόραση TV CRETA και στην εκπομπή “Live με την Αντιγόνη” με τη δημοσιογράφο Αντιγόνη Ανδρεάκη σχετικά με την αξιοποίηση των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της Κρήτης για την ταχεία αποκατάσταση ζημιών από τους πρόσφατους σεισμούς και την ενίσχυση της σεισμολογικής παρακολούθησης στο νησί, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Συνέντευξη στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης και την εκπομπή “Στο Επίκεντρο”, 13 Οκτωβρίου 2021.

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης και την εκπομπή “Στο Επίκεντρο” με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουρκουλό , Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Συζήτηση για θέματα δημόσιας εκπαίδευσης και και για το υπό κατάθεση σχέδιο νόμου

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης στην εκπομπή ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων με τη δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη και εκπροσώπους των κομμάτων συζητούν για θέματα δημόσιας εκπαίδευσης και και για το υπό κατάθεση σχέδιο νόμου «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις», 15/07/2021.

Συνέντευξη στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, για τη δημιουργία Πειραματικού Σχολείου στα Χανιά

Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Διγαλάκης συζητάει, στο Δελτίο Ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης με τη δημοσιογράφο Μαρίνα Γιακουμάκη, για τον χαρακτηρισμό του 1ου Γυμνασίου Χανίων ως Πειραματικού και πώς αυτό θα λειτουργήσει από τη νέα σχολική χρονιά.