Σας ευχαριστώ που μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω!

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω!

Ήταν μία ημέρα έντονων συναισθημάτων η περασμένη Δευτέρα (24 Ιουνίου). Έντονων συναισθημάτων που προκάλεσαν τόσο η συγκινητική παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, κάθε ηλικίας, στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, όσο και ο «ζεστός» τους λόγος, αμέσως μετά το πέρας της ομιλίας.

Σας ευχαριστώ θερμά όλες και όλους. Σε αυτό το νέο μου βήμα, το νέο ξεκίνημα, είναι σημαντικό να νιώθεις έμπρακτα τη στήριξη των συμπατριωτών σου. Να νιώθεις ότι είναι δίπλα σου.

Ο τόπος μου και οι άνθρωποί του είναι η μοναδική έγνοια μου. Θέλω και μπορώ να βοηθήσω το έργο της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μπορώ να βοηθήσω γιατί από την εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση, γνωρίζω όχι μόνο τα προβλήματα, αλλά και τις σπουδαίες δυνατότητες που έχει αυτός ο τόπος. Μπορώ να βοηθήσω γιατί, μέσα από το επιστημονικό μου αντικείμενο, γνωρίζω καλά με ποια εργαλεία μπορούμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη. Με ποια εργαλεία μπορούμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Μπορώ να βοηθήσω, γιατί είμαι αποφασισμένος να εφαρμόσω αυτές τις γνώσεις στην πράξη. Εδώ. Για τους συμπολίτες μου. Για τον τόπο μου. Για την πατρίδα μου.

Γι’ αυτό ζητώ τη στήριξη των Χανιωτισσών και των Χανιωτών. Για να μπορέσω να κάνω περισσότερα. Τώρα, που η πατρίδα μας πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά, θεώρησα καθήκον και υποχρέωσή μου να είμαι παρών. Να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια των Χανιωτών, στην προσπάθεια όλων των Ελλήνων, για πρόοδο και προκοπή. Μια προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Γιατί η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση όλων.

Στα χρόνια της κρίσης, οι Έλληνες υπέφεραν. Κι ακόμα τα σημάδια στην κοινωνία είναι ορατά. Όμως, ακόμη πιο πολύ η πατρίδα μας ταλαιπωρήθηκε από τον διχασμό. Από την προσπάθεια να δημιουργηθούν τεχνητά στρατόπεδα. Τώρα είναι καιρός να κλείσουν οι πληγές. Και από την κρίση και από τον διχασμό. Τώρα, πάμε μπροστά μαζί. Ενωμένοι. To χρωστάμε στους νέους, στα παιδιά μας.

Σας καλώ να στηρίξετε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να γίνει η ελπίδα πραγματικότητα. Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, τη νέα Ελλάδα που όλοι θέλουμε. Για να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Σας ζητώ να με τιμήσετε προσωπικά με την ψήφο σας, για να μπορέσω, από την επόμενη κιόλας ημέρα, να εργαστώ για τον τόπο μου. Με γνώση και τόλμη. Με ειλικρίνεια και ευθύνη. Για τα Χανιά μας, για την Κρήτη μας, για την Ελλάδα μας.