Παραμύθια της Χαλιμάς η παραπληροφόρηση για τα Λύκεια Κισάμου, σε έναν μήνα παραδίδονται τα τεύχη δημοπράτησης

Παραμύθια της Χαλιμάς η παραπληροφόρηση για τα Λύκεια Κισάμου, σε έναν μήνα παραδίδονται τα τεύχη δημοπράτησης

Συνέντευξη για όλα ενόψει της εκλογικής μάχης την Κυριακής παραχώρησε αμέσως μετά την ομιλία του στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισάμου ο βουλευτής Χανίων και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Διγαλάκης.

Τη συνέντευξη, με το δημοσιογράφο Νικόλα Σεγρεδάκη, μπορείτε να δείτε και εδώ!

«Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει ξανά τις εκλογές, και θα ανανεώσει την κυβερνητική της θητεία για ακόμη 4 χρόνια, τονίζει.

Ο κ. Διγαλάκης έκανε τον απολογισμό της δράσης του για τα προηγούμενα 4 χρόνια ως υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά και ως βουλευτής Χανίων.

«Βρίσκομαι εδώ τα περισσότερα Σαββάτα από τότε που άνοιξα το πολιτικό μου γραφείο, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, για να σας ευχαριστήσω, αλλά και να κάνω έναν απολογισμό του έργου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για το σημερινό πολιτικό σκηνικό και το συγκριτικό πλεονέκτημα που προτάσσει η ΝΔ.

Για τα μεγάλα έργα και τον Πρωτογενή Τομέα, τον ΒΟΑΚ, τον τουρισμό και τους συνυποψηφίους στα Χανιά.

Ασφαλώς, το ενδιαφέρον από την συζήτηση με τον κ. Διγαλάκη έμεινε αρκετή ώρα στον φάκελο «Λύκεια Κισάμου» (κατεδάφιση-ανέγερση νέου κτιρίου).

«Παραμύθια της Χαλιμάς η κακόβουλη παραπληροφόρηση ορισμένων για τα χρήματα που δόθηκαν για τις ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες. Κακοήθειες και προσκόμματα που στην ουσία τους είχαν πολιτική σκοπιμότητα», αναφέρει.

«Ξέρω ότι υπήρχαν καθυστερήσεις από μια σειρά υπηρεσιών που εντάσσονται στον γραφειοκρατικό μηχανισμό όμως σήμερα είμαι περήφανος που έχουμε φτάσει ως εδώ και που τα επόμενα χρόνια τα παιδιά εδώ στην Κίσσαμο απολαμβάνουν ένα σύγχρονο ασφαλές και ολοκαίνουργιο σχολείο. Όλα αυτά τα βήματα ήταν μια διαρκής προσπάθεια από τον Δήμο Κισάμου. Εγώ ήμουν παρών, διαρκώς δίπλα στον Δήμο για να προσπαθώ να επισπεύδω τις διαδικασίες, να λύνω τα προβλήματα που δημιουργούνταν για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα», καταλήγει.