Συνάντηση Β. Διγαλάκη με τη νέα Πρυτανική Αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης

Συνάντηση Β. Διγαλάκη με τη νέα Πρυτανική Αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης

Με τη νέα Πρυτανική Αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023 ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Βασίλης Διγαλάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Πολυτεχνειούπολη, στο Ακρωτήρι Χανίων, σε εξαιρετικό κλίμα. Άλλωστε ο κ. Διγαλάκης, ως καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης από το 1996 και ως πρώην πρύτανης (από τον Απρίλιο του 2013 έως και το Νοέμβριο του 2017) γνωρίζει πολύ καλά τους καθηγητές που ανέλαβαν την τιμητική ευθύνη να συνεχίσουν την αναπτυξιακή πορεία του Ιδρύματος.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για μια σειρά από θέματα του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και για θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κ. Διγαλάκης συνεχάρη και εκ του σύνεγγυς τον νεοεκλεγέντα πρύτανη, καθηγητή Μιχάλη Ζερβάκη και τους νέους αντιπρυτάνεις, καθηγητή Αριστομένη Αντωνιάδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Δανάη Βενιέρη, αναπληρωτή καθηγητή Φώτιο Κανέλλο και καθηγητή Κωνσταντίνο-Αλκέτα Ουγγρίνη και τους ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία.

Παράλληλα, επισήμανε ότι τόσο ως καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, όσο και ως βουλευτής Χανίων, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο Ίδρυμα, στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες για περαιτέρω αναβάθμισή του, καθώς έχει τη δυναμική να προοδεύει και να μετατρέπει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες, όπως έχει αποδείξει ακόμα και στις πλέον αντίξοες και απαιτητικές συνθήκες.