Συγχαρητήρια Βασίλη Διγαλάκη στη νέα Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης

Συγχαρητήρια Βασίλη Διγαλάκη στη νέα Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ο βουλευτής Χανίων ΝΔ και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Βασίλης Διγαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθ. Μιχαήλ Ζερβάκη και στους νέους αντιπρυτάνεις, καθ. Κωνσταντίνο-Αλκέτα Ουγγρίνη, αναπλ. καθ. Δανάη Βενιέρη, καθ. Αριστομένη Αντωνιάδη και αναπλ. καθ. Φώτιο Κανέλλο και τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική θητεία.

Η επιστημονική τους κατάρτιση και η ακαδημαϊκή και διοικητική τους εμπειρία δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι θα επιτελέσουν άριστα τα νέα τους καθήκοντα, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι νέες Πρυτανικές Αρχές του Πολυτεχνείου Κρήτης πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικά καταρτισμένο Συμβούλιο Διοίκησης με διακεκριμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθ. Μιχαήλ Ζερβάκη, καθ. Νικόλαο Σκουτέλη, καθ. Διονύσιο Χριστόπουλο, καθ. Παναγιώτη Παρτσινέβελο, καθ. Ιωάννη Γεντεκάκη, καθ. Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη, καθ. Σπυρίδωνα Αγάθο, καθ. Αναστασία Αϊλαμάκη, καθ. Πασχάλη Αλεξανδρίδη, καθ. Νικόλα Γερολιμίνη, καθ. Νικόλαο Μπουρμπάκη. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινή προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση του Ιδρύματος, το οποίο, όπως έχει αποδείξει ακόμα και στις πλέον αντίξοες και απαιτητικές συνθήκες, έχει τη δυναμική να προοδεύει και να μετατρέπει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας Πρυτανείας και του νέου Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και δηλώνω την αμέριστη υποστήριξή μου, τόσο ως μέλος ΔΕΠ του Ιδρύματος, όσο και ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, με πρωταρχικό στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης, προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα”.