Σημαντικό το έργο της ΟΑΚ, αναγκαία η διαρκής στήριξή της

Σημαντικό το έργο της ΟΑΚ, αναγκαία η διαρκής στήριξή της

Συνάντηση εργασίας με τον μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο είχε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης, παρουσία του γενικού διευθυντή της ΟΑΚ, δρος Κωνσταντίνου Ζορμπά.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο και τη δυναμική του Ιδρύματος, τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όσο και τα προηγούμενα χρόνια, για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα. Επίσης, τονίστηκε η αποστολή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κ. Διγαλάκης εξήρε το σημαντικό εκπαιδευτικό, περιβαλλοντικό και θεολογικό έργο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, που υπερβαίνει τα σύνορα της χώρας, αποτελώντας ένα αξιοσημείωτο φωτεινό παράδειγμα, με σημείο αναφοράς τα Χανιά και την Κρήτη. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη διαρκούς έμπρακτης στήριξης της ΟΑΚ, με το βλέμμα στο μέλλον και τα νέα δεδομένα που δημιουργούν, μεταξύ άλλων, και οι εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα, σημειώνοντας ότι σε αυτή τη διαδικασία ήταν και θα συνεχίσει να είναι παρών.