Θετική εξέλιξη για τη μοριοδότηση των μαθητών στους Δήμους Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου

Θετική εξέλιξη για τη μοριοδότηση των μαθητών στους Δήμους Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου

Στους δικαιούχους ειδικού ποσοστού για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 συμπεριλαμβάνονται οι μαθητές των Δήμων Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου, με απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως.

Σε δήλωσή του, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, υπενθυμίζει ότι είχε προηγηθεί θετική εισήγηση από την πλευρά του και προσθέτει ότι ικανοποιήθηκαν δύο απολύτως δίκαια αιτήματα, τα οποία είχαν υποβάλλει οι δύο προαναφερόμενοι Δήμοι.

«Θετική εξέλιξη. Οι μαθητές των Δήμων Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου, δηλαδή περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, συμπεριλαμβάνονται στους δικαιούχους ειδικού ποσοστού για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Για το θέμα αυτό είχα εισηγηθεί θετικά προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, την οποία ευχαριστώ για την ικανοποίηση των συγκεκριμένων, απολύτως δίκαιων αιτημάτων, που είχαν υποβάλει οι δύο Δήμοι», σημειώνει ο κ. Διγαλάκης.