Ενωμένοι Μπορούμε

Ενωμένοι Μπορούμε

Συνεχίζουμε!

Πριν από ένα χρόνο, ο ελληνικός λαός αποφάσισε ν’ αλλάξει σελίδα και ν’ αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ήταν μία «συμφωνία αλήθειας».

Σε αυτόν τον ένα χρόνο έγιναν πολλά, σε συνθήκες όχι απλά δύσκολες, αλλά πρωτόγνωρες. Η κυβέρνηση κλήθηκε και κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά μεγάλες κρίσεις, προτάσσοντας, μεταξύ άλλων, την εθνική ακεραιότητα και ασφάλεια, τη στήριξη και αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, τη μείωση των φορολογικών βαρών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, την ουσιαστική στήριξη της εργασίας, τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου και του Δημόσιου Πανεπιστημίου, την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας.

Στις 7 Ιουλίου 2019, οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν για να εκπροσωπήσω τον τόπο μας, τον Ν. Χανίων, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αυτή είναι η έγνοια μου, γι’ αυτό εργάζομαι καθημερινά με τους συνεργάτες μου και σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς φορείς. Για τα Χανιά του παρόντος και, κυρίως, του μέλλοντος. Με γνώση και τόλμη.

Δεν είναι η ώρα του απολογισμού. Είναι, απλά, η στιγμή μιας υπενθύμισης: Συνεχίζουμε! Με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον τόπο καταγωγής του.