Ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αρεταίειου και Αιγινήτειου

Ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αρεταίειου και Αιγινήτειου

Στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αρεταίειου και Αιγινήτειου την 4η Φεβρουαρίου παραβρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης.

Στην εκδήλωση τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος των Εφορειών των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αιγινητείου και Αρεταιείου, αν. καθηγητής και αναπληρωτής πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, κ. Γεράσιμος Σιάσος, ενώ παρέστησαν ο υπουργός Υγείας, κ. Β. Κικίλιας, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γ. Πατούλης, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, κ. Αθ. Δημόπουλος, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ καθηγητής κ.Π.Σφηκάκης.

Ο υφυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε: “Κοπή βασιλόπιτας σήμερα – μια ιδιαίτερη μέρα καθώς η 4η Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου – για τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο. Πρόκειται για τα παλιότερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία μας με καθοριστική συμβολή στην Ιατρική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση της χώρας. Ως Υπουργείο Παιδείας στηρίζουμε τον πολλαπλό τους ρόλο, εκπαιδευτικό, ερευνητικό, ιατρικό και χαίρομαι που με αφορμή αυτήν την εκδήλωση είχα την ευκαιρία να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον μας και βεβαίως, εκτός από τις ευχές μου, να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην πολιτική και εκπαιδευτική ηγεσία, στη διοίκηση και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ιδρυμάτων για το σπουδαίο έργο που επιτελείται.”